Αποστολές & Πληρωμές

/
Αποστολές & Πληρωμές

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Η διαδικασία διεκπεραίωσης της παραγγελίας σας ξεκινάει την ίδια μέρα της παραγγελίας σας με σκοπό να γίνει η αποστολή το συντομότερο δυνατό χωρίς καθυστερήσεις . Τα εμπορεύματα συσκευάζονται όσο το δυνατόν με τον καλύτερο τρόπο έτσι ώστε να αποφευχθούν τυχόν φθορές.

Η εταιρία μας χρησιμοποιεί τους παρακάτω τρόπους αποστολής:

 

1.ΑΠΟΣΤΟΛΗ COURIER .
Ο τρόπος αυτός είναι ο πιο γρήγορος καθώς ο χρόνος παράδοσης στην Ηπειρωτική Ελλάδα είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες, για την Νησιωτική Ελλάδα 3-4 εργάσιμες ημέρες και για την Κύπρο 2-10 ημέρες.
Το κόστος της αποστολής υπολογίζεται κατά το checkout ή μετά απο συννενόηση με την εταιρία μας.

Με αυτό τον τρόπο αποστολής , με την πραγματοποίηση της αποστολής , σας παρέχουμε τον κωδικό αποστολής (TRACKING NUMBER ) ώστε να παρακολουθείτε ανα πάσα στιγμή την πρόοδο της αποστολής σας.

Οι παραγγελίες παραδίδονται απο Δευτέρα έως Παρασκεύη.

 

2.ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας απευθείας από το κατάστημα μας καθημερινά εντός ωραρίου, εκτός Σαββάτου και Κυριακής .
Η παραλαβή από το κατάστημα δεν έχει καμία χρέωση . Η παραγγελία μπορεί να παραληφθεί αφού σας ενημερώσουμε με mail η τηλεφωνικώς ότι είναι έτοιμη προς παράδοση .

Εάν προγραμματίζετε να πραγματοποιήσετε μια αγορά απευθείας στο κατάστημα μας , για δική σας γρηγορότερη εξυπηρέτηση χωρίς καμία καθυστέρηση , καλό θα ήταν να μας ενημερώσετε με mail η τηλεφωνικώς για τα προϊόντα που θέλετε ώστε να είναι έτοιμα συσκευασμένα κατά την προσέλευση σας .

 

ΠΛΗΡΩΜΗ

Για την πληρωμή της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους:

 

1. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Πληρωμή με Αντικαταβολή (αφορά παραγγελίες μόνο εντός Ελλάδος). Επιλέγοντας αυτό τον τρόπο πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας κατά την παράδοση. Το κόστος της υπηρεσία αντικαταβολής εφαρμόζεται κατά το checkout.

 

2. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
Απαραίτητη προϋπόθεση για να επιβεβαιώσουμε άμεσα την πληρωμή σας.

Πληρωμή μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας. Επιλέγοντας αυτό τον τρόπο κατά τη διάρκεια της παραγγελίας σας μεταφέρεστε στον ασφαλή ιστότοπο της τράπεζας πειραιώς, για να ολοκληρωθεί άμεσα η διαδικασία της πληρωμής. Δεχόμαστε πληρωμές μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Discover.

 

3. ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Απαραίτητη προϋπόθεση για να επιβεβαιώσουμε άμεσα την πληρωμή σας.

Στην επιλογή κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό (αφορά παραγγελίες μόνο εντός Ελλάδος) να μας ενημερώσετε είτε με mail είτε τηλεφωνικώς ότι ολοκληρώσατε την κατάθεση ώστε να πραγματοποιηθεί άμεσα η αποστολή της παραγγελίας χωρίς καμία καθυστέρηση.
Στην περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η κατάθεση του ποσού της παραγγελίας στον τραπεζικό μας λογαριασμό σε διάστημα 3 ημερών, η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα.

Εάν επιλέξετε αυτό τον τρόπο, θα πρέπει να κάνετε κατάθεση ολόκληρου του ποσού (μαζί με τα μεταφορικά έξοδα αν υπάρχουν) σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:

Όνομα δικαιούχου: ΖΗΤΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
Τράπεζα: Τράπεζα Alpha Bank
IBAN: GR 7101403000300002002029689
BIC: CRBAGRAA

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.