Πολιτική επιστροφών

/
Πολιτική επιστροφών

Ακυρώσεις παραγγελιών

Μπορείτε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας, εφόσον επιθυμείτε, χωρίς επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από το κατάστημά μας.

 

Γενική πολιτική επιστροφών

Σύμφωνα με το διεθνή κανονισμό αναφορικά με τις αγορές από απόσταση, μπορείτε να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Όλες οι επιστροφές πρέπει να γίνονται μέσα στην αυθεντική και πλήρη συσκευασία τους με τις κάρτες αυθεντικότητας, και τα προϊόντα να είναι ακριβώς στην αρχική τους κατάσταση, όπως τα παραλάβατε. Όλα τα προϊόντα των επιστροφών ελέγχονται κατά την παραλαβή τους.

Αφού επιστρέψετε κάποιο προϊόν, μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε αλλαγή με κάποιο άλλο προϊόν ή να λάβετε τα χρήματά σας πίσω με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο πληρώσατε, συμπεριλαμβανομένων των αρχικών εξόδων αποστολής.. Σε περίπτωση αγοράς με έκπτωση τα προιόντα αλλάζονται μόνο ως μέγεθος και με προιόντα ίδιας κατηγορίας, ενώ δεν επιδέχονται καμία άλλη αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων.

Για επιστροφές που γίνονται μετά το πέρας των 14 ημερών είναι στη διακριτική ευχέρεια της εταιρίας μας η αποδοχή ή μη της επιστροφής. Σε αυτήν την περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε.

Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σας, θα εξετάσουμε την κατάσταση των προϊόντων και θα σας ενημερώσουμε για την παραλαβή τους. Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων  θα επιστρέψουμε τα χρήματα στο λογαριασμό σας εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Για κάθε παραγγελία σας, δικαιούστε μόνο μία αλλαγή. Οι επιστροφές προϊόντων προς την εταιρία μας γίνονται με τρόπο που επιλέγετε εσείς, και αναλαμβάνετε τα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής. Σε περίπτωση αλλαγής με νέο προϊόν, η εταιρία μας αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής του προϊόντος στη διεύθυνσή σας, εάν βρίσκεται εντός Ελλάδος. Για αποστολές εκτός Ελλάδος θα επιβαρυνθείτε με τα έξοδα αποστολής.

Σας συμβουλεύουμε οι αποστολές των επιστροφών σας να πραγματοποιούνται με ασφαλή συστημένη αποστολή και πάντα να διατηρείτε το απόκομμα της αποστολής σας έως την επιβεβαίωση παραλαβής του από εμάς. Η εταιρία μας δεν ευθύνεται για τυχόν απώλειες ή καταστροφές κατά την μεταφορά αποστολής των επιστροφών σας. Όλα τα προϊόντα αποτελούν δική σας ευθύνη από τη στιγμή της παραλαβής τους, έως και τη στιγμή που θα λάβουμε την επιστροφή. Να ελέγχετε καλά τη συσκευασία αποστολής για να αποφύγετε τυχόν ζημίες.

Εάν θελήσετε να κάνετε μία επιστροφή ή αλλαγή των προϊόντων που παραλάβατε παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας. Για δική σας διευκόλυνση παρακαλούμε να αναφέρετε τον αριθμό παραγγελίας σας και τα πλήρη στοιχεία σας. Σε περίπτωση αλλαγής παρακαλούμε να συμπεριλάβετε τον νέο κωδικό προϊόντος που επιθυμείτε.

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος η εταιρία μας προσφέρει πλήρη αντικατάσταση με νέο προϊόν. Σε αυτήν την περίπτωση παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να αναλάβουμε την αποστολή-επιστροφή του χωρίς δική σας χρέωση.

 

Συσκευασία

Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος, θα πρέπει να συμπεριλάβετε όλα τα περιεχόμενα του πακέτου όπως ακριβώς τα παραλάβατε.

 

Για τυχόν αποκλίσεις στην παραγγελία σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα.
Εάν παραλάβατε λάθος είδη λυπούμαστε πολύ γι’ αυτό. Ακολουθείστε τη διαδικασία Επιστροφών και στείλτε την παραγγελία πίσω σε εμάς με δική μας χρέωση. Κάθε αντικατάσταση θα σας σταλεί χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.